Wisseling van de wacht bij fit20

In 4 fit20 studio’s staat er sinds een aantal maanden een nieuwe kapitein aan het roer. In fit20 Deventer is dat Philippe Kuijpers, in fit20 Leiden is dat Bouwina Boer, in fit20 Amsterdam-West is dat André Oudshoorn en in fit20 Roosendaal zijn dat Jessica van Spaandonk en Jurgen Nuijten. fit20 Amsterdam-West en fit20 Roosendaal zijn geen franchise studio’s meer maar eigen vestigingen van fit20.

Philippe maakte kennis met fit20 in Eindhoven: “Flexwerkend bij Tribes op het Flight Forum in Eindhoven raakte ik in gesprek met een personal trainer van fit20. Net als iedereen was ook ik eerst sceptisch en ben daarom zelf gaan proefdraaien in Apeldoorn. Nu ben ik best sportief maar sinds fit20 ben ik ongemerkt harder gaan slaan met tennis en ook heb ik dit jaar geen spierpijn gekregen toen ik weer ging skiën. Een vriend van me met hartklachten kreeg zelfs van zijn cardioloog – na een paar maanden fit20 trainen – te horen dat hij van de medicatie af mag!” Philippe heeft de fit20 studio in Deventer overgenomen.

Bouwiena maakte kennis met fit20 in Zwolle: “Ik vind fit20 een fantastische formule. Het is ongelofelijk wat je in 20 minuten per week kan bereiken. Ik heb zelf fulltime professioneel getennist en weet hoe belangrijk de persoonlijke begeleiding is. Dit krijg je bij fit20. Ook is het toegankelijk voor iedereen, en iedereen werkt met zijn of haar eigen programma”. Bouwiena heeft de fit20 studio in Leiden overgenomen.

André is personal trainer en studio manager in fit20 Amsterdam-West. Wat zegt André over zichzelf? “Mijn kwaliteiten liggen vooral in mijn vakkennis, zelf ben ik van jongs af aan met sport en trainen bezig een weet ik heel goed wat de klant doormaakt tijdens een fit20 training. Verder ben ik rustig, professioneel en bied ik altijd een luisterend oor.”

Jessica en Jurgen zijn personal trainer en studio manager van fit20 Roosendaal. ”Ik ben heel enthousiast over fit20. Eerst wist ik niet zeker of het wel werkte zoals de meesten denk ik. Maar nu ik het zelf ook een aantal maanden doe merk ik dat bijvoorbeeld mijn slechtere knie sterker wordt. Dit merk ik ook goed met andere sporten en alledaagse dingen. Ik vind het ideaal dat het zo kort is en maar 1x per week nodig is, zo hou ik lekker veel tijd over voor leukere dingen”, zegt Jessica.