Weer 2 Formido’s gaan verder als Hubo

Wederom stappen 2 Formido’s over naar de nieuwe formule van Hubo. Dat zijn respectievelijk nummer 5 en 6 vanuit de Formido formule die deze keuze maken. Afgelopen week kozen de franchisenemers van Beek & Donk en Mill voor Hubo. De handtekeningen zijn gezet en de planning voor de heropening wordt gemaakt. In Beek & Donk is tevens gekozen om een Decorette te openen.

“Wij hebben een duidelijke keuze gemaakt, Hubo is de formule die bij ons past. Een sterke formule, maar gebruik blijven maken van de lokale kracht. Wij merken steeds meer dat consumenten vertrouwen zoeken. Ze willen wel investeren in hun huis, maar vinden het belangrijk dat het goed gebeurt. Tenslotte als je een kwalitatief hoogwaardige kast koopt, wil je ook dat deze goed geplaatst wordt door eigen monteurs”, legt Arno van der Heijden uit. “Samen met Erik Verhoeven pakken we de werkhandschoen op om zowel in Mill als in Beek en Donk een mooie, vernieuwde winkel neer te zetten en gaan we met vertrouwen de toekomst tegemoet.”

Decorette

In Beek en Donk wordt tevens een vestiging geopend van Decorette, deze is gevestigd in hetzelfde pand. “Het Decorette assortiment is een aanvulling op het assortiment. Net als Hubo is ook Decorette een gevestigde naam met een mooi assortiment, van behang tot gordijnen tot woonaccessoires. En hetzelfde serviceniveau, met montage aan huis”, aldus Arno. “Kortom, een totaaloplossing voor je hele huis, van de klus tot de afwerking onder 1 dak.”

Doe-het-zelf-keten Hubo heeft ruim 160 winkels in Nederland. De Decorette Woonatelier formule bestaat sinds 1972 en heeft ruim 40 vestigingen in Nederland.