Vital 4 Skool, Kaldi koffie & thee en Straetus gaan de strijd aan

Vital 4 Skool, Kaldi koffie & thee en Straetus Nederland zijn genomineerd voor de NFV Franchise Trofee 2018. Zij maken op 24 mei kans op de vakprijs voor franchiseformules. De bekendmaking en prijsuitreiking vindt dan plaats door een special guest en Boris van der Ham, voorzitter Nederlandse Franchise Vereniging (NFV). 

Over de genomineerden

Vital 4 Skool is een schoolcatering formule met passie voor vers en lekker eten, welke jongeren stimuleert de gezonde keuze te maken en dynamiek in de school creëert door lokaal ondernemerschap. 

Kaldi koffie & thee is de franchiseformule die de kortste weg naar het perfecte kopje koffie of thee biedt. 

Straetus Nederland is een snelgroeiende franchiseformule op het gebied van debiteurenbeheer en incasso.

Vakjury

In totaal kunnen er 100 punten worden verdiend. Een vakjury kent 50 punten toe, verdeeld over de 3 genomineerden. Dit gebeurt tijdens de jurydag waar de genomineerden zichzelf presenteren. De criteria, waaronder hun verdienmodel, de organisatie en de kwaliteit van mensen, spelen een belangrijke rol bij het toekennen van het aantal punten. De andere 50 punten worden gegeven door de leden van de NFV op 24 mei, voorafgaand aan de officiële uitreiking van de Franchise Trofee 2018.

NFV Franchise Trofee

De NFV Franchise Trofee wordt sinds 2004 uitgereikt en geeft franchiseformules erkenning op het gebied van samenwerking, kwaliteit en winstgevendheid.

nfv
NFV
Bekijk ook

De Nederlandse Franchise Vereniging is de overkoepelende belangenorganisatie voor franchising in Nederland.