De toekomstplannen van Anne&Max

Anne&Max is hard gegroeid in de afgelopen 2 jaar en is nog volop in ontwikkeling. Het Freshfood&Coffeecafe is op zoek gegaan naar partners en is begin dit jaar de samenwerking aangegaan met Albron waarmee ze een vestiging hebben neergezet op de high traffic locatie winkelcentrum Leidsenhage (toekomstige Mall of The Netherlands). 

De franchiseformule is verder van plan om zeker nog 5 nieuwe vestigingen in 2020 te openen. Vestigingen in Amsterdam (tegenover de NDSM werf) en de 2e vestiging in Rotterdam staan al op de planning.

In het centrum van Apeldoorn zal Anne&Max in samenwerking met Albron hun 2e vestiging eind van dit jaar openen. Het pand ligt op de hoek van de Hoofdstraat en de Kapelstraat. 

In Rotterdam wil Anne&Max in het eerste kwartaal van 2020 haar 2e vestiging openen. Na al een vestiging aan de Korte Hoogstraat, is het tijd voor een 2e. De locatie is er al, wat nog mist is een gedreven en enthousiaste franchisenemer. 

Over Anne&Max  

Bij de franchiseformule Anne&Max kan men terecht voor ontbijt, lunch, high tea, borrel en koffie. De producten die Anne&Max gebruikt zijn veelal biologisch, ambachtelijk en vaak huisgemaakt.
 

Bekijk ook