Straetus Nederland winnaar NFV Franchise Trofee 2018

Gisterenavond is Straetus de winnaar geworden van de NFV Franchise Trofee 2018. De prijs werd uitgereikt door Annemarie van Gaal, ondernemer en investeerder, en Boris van der Ham, voorzitter van de NFV. 

De NFV Franchise Trofee is de vakprijs voor franchiseformules. De Trofee wordt sinds 2004 ieder jaar uitgereikt en geeft erkenning op het gebied van samenwerking, kwaliteit en winstgevendheid.  

“Straetus Nederland is, met zijn onderscheidende en klantvriendelijke manier van incasseren, de formule in debiteurenbeheer en incasso. Samen met hun circa 31 franchisenemers beheren zij op een ondernemende, transparante en persoonlijke manier debiteuren. Dat maakt hun de winnaar van 2018!”, legt een woordvoerder van de NFV uit. 

Naast Straetus waren ook Kaldi koffie & thee en Vital4Skool genomineerd voor de NFV Franchise Trofee. 

Over de procedure

Leden en niet-leden van de NFV nomineerden hun beste franchiseformule. Hieruit volgden de 3 genomineerden met de meeste stemmen. De genomineerden hebben zichzelf op 12 april aan de vakjury gepresenteerd. Op basis hiervan heeft een vakjury 50 punten, verdeeld over de genomineerden, toegekend. Gisterenavond zijn er promotiefilmpjes van de genomineerden getoond en hebben de leden de andere 50 punten toegekend. Deze combinatie van stemmen heeft Straetus tot uiteindelijke winnaar gemaakt. 

nfv
NFV
Bekijk ook

De Nederlandse Franchise Vereniging is de overkoepelende belangenorganisatie voor franchising in Nederland.