Spare Rib Express organiseert 2e deel Multi Store Management Training

Tijdens de 2e Multi Store Management Training van de franchiseformule Spare Rib Express lag de focus op het inhoudelijk besturen van meerdere locaties. Daar waar bij de 1e training het accent op de theorie lag, draaide het nu om de daadwerkelijke toepassing van de managementtheorie en strategie in de praktijk. 

“Het was met name het doel om onze franchisenemers zich bewust te laten worden van hun leiderschapsstijl en hoe ze deze nog effectiever kunnen toepassen in de praktijk. Hoe geef je je personeel duidelijke instructies, hoe motiveer je, maar ook hoe je feedbackgesprekken en evaluatiemomenten op de juiste manier inricht”, vertelt David Pinedo, commercial manager van de franchiseformule.

Tijdens de training, die wederom werd gegeven door Jos Muller, trainer van Human Talent Group, kwamen verschillende praktijkcases aan bod. “Het is hierbij belangrijk om ervoor te zorgen dat het personeel dezelfde missie deelt en weet waar Spare Rib Express als formule voor staat”, aldus Pinedo. “Vandaar dat wij dit jaar nog meer zullen gaan inzetten op het trainen van ook de managers in de locaties.”