Spare Rib Express breidt uit in Groningen met een tweede To Go locatie in de stad.

Met deze vestiging aan de Helperzoom 4 opent de foodservice formule haar 74e bezorgrestaurant. De shop is geopend in samenwerking met petrolformule TinQ. 

 Bestaande franchisenemers Karin en Nico van Spare Rib Express To Go Groningen West hebben op 3 januari 2022 met veel enthousiasme de deuren van hun tweede bezorgrestaurant geopend in Groningen Zuid. De reeds bestaande locatie in Groningen West (in 2016 geopend was toe aan opsplitsing van het huidige verzorgingsgebied om de kwaliteit en service te kunnen blijven waarborgen.

Samenwerking petrol

Middels de samenwerking met petrolformule TinQ wordt getracht een verzorgd straatbeeld te creëren door een herkenbare uitstraling. In de To Go locaties kunnen consumenten terecht voor luxe lunch flaguettes, koffie en een op maat gemaakt assortiment van Lekkerland met dranken en zoetwaren. Vanaf het middaguur tot en met de avond staat vooral de verkoop van het reguliere Spare Rib Express assortiment van Ribs & Burgers centraal.

Spare Rib Express Groningen Zuid is de vierde To Go locatie van de foodservice formule en Spare Rib Express is voornemens dit jaar diverse To Go locaties te openen.