SimplyDelivery aangesloten bij Franchise+

SimplyDelivery is van oorsprong een Duits bedrijf welke in 2014 is opgericht om de food-delivery markt te heroverwegen en deze naar het digitale tijdperk te leiden. Sinds de oprichting heeft SimplyDelivery zich sterk gespecialiseerd in de franchiseorganisaties.

Hun software beschikt over alle tools, van bestelwebshop tot koppelingen met bestelportalen, die organisaties nodig hebben om hun bedrijf succesvol te runnen. Door het aangaan van een samenwerking met Franchise+ hoopt SimplyDelivery haar naamsbekendheid op de Nederlandse markt te vergroten. 

Samenwerking met Franchise+

SimplyDelivery wil Nederlandse bezorgdiensten en restaurants ondersteunen om hun klanten een uitstekende service te bieden. Inmiddels heeft SimplyDelivery samenwerkingen met succesvolle franchiseformules die gebruik maken van hun software. Via de samenwerking met Franchise+ hopen ze nog meer partijen aan hen weten te binden. Franchise+ staat voor inspiratie, resultaat, vernieuwing en ambitie voor zowel de franchisegevers als -nemers en juist een samenwerking met SimplyDelivery kan een mooie bijdrage leveren aan deze merkbelofte.       

Maik Kruiswijk, adviseur bij SimplyDelivery gaf de volgende toelichting: "Uiteindelijk willen we franchiseorganisaties in staat stellen om zich te contenteren op hun specialisme, terwijl wij alle processen beheren met geavanceerde technologie op de achtergrond. Door onze samenwerking met Franchise+ komen we dichter tot deze franchiseorganisaties. Tevens kunnen we vanuit deze samenwerking organisaties adviseren hoe zij het delivery proces kunnen optimaliseren door middel van onze software. Uiteraard kijken wij uit naar een mooie samenwerking met Franchise+ ."

Ben u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw franchiseorganisatie? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs.