Quetzal en Sure Finance werken samen

Quetzal Nederland en Sure Finance gaan samenwerken. Dit maakt het financieren voor startende franchisenemers een stuk eenvoudiger. Op 14 januari hebben zij de samenwerking bekrachtigd als het gaat om het verzorgen van financieringen van nieuwe franchisenemers.

Sure Finance biedt een exclusief compleet financieel ontzorgingstraject aan, zodat de nieuwe franchisenemer snel toegang krijgt tot financiering en daarmee snel zijn Quetzal kan openen. Het moge duidelijk zijn dat dit ook voordelen biedt voor Quetzal. Hierdoor kan Quetzal de komende jaren doorgroeien.  Door deze samenwerking verwacht Quetzal veel sneller slagen te kunnen maken.

Sure Finance kan startende ondernemers helpen aan een financiering vanaf een eigen inbreng van 10%. In het geval van Quetzal betekent dit in veel gevallen dat een inbreng van minder dan € 10.000 voldoende kan zijn om de droom mogelijk te maken.

Informatieavond

Op 12 februari is er om 19.30 uur een informatieavond over de franchisemogelijkheden bij Quetzal. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Sure Finance zal ook aanwezig zijn om informatie te delen.
 

Bekijk ook