Quetzal opent 2 vestigingen in maart

Quetzal de Chocoladebar groeit ook in 2018 verder, in maart openen er 2 vestigingen. Groningen en Wageningen krijgen een Quetzal Chocoladebar.

Op 4 maart staat de opening gepland van de vestiging in Groningen. In het pand aan de Oude Boteringestraat opent franchiseneemster Judith Muijsson haar vestiging. Judith is geen onbekende in het Groningse, als eigenaar van chocolaterieën, banket en cateringsbedrijven heeft ze veel Groningers al aan verschillende lekkernijen geholpen. 

In de 2e helft van maart staat de opening van een vestiging in Wageningen gepland. In het pand aan de Hoogstraat opent franchisenemer Henk van der Meijden zijn vestiging. “Henk heeft een geschiedenis in de horeca en staat voor een enorme passie naar de gasten. Na zijn opleiding aan de hogere hotelschool heeft hij in binnen- en buitenland gewerkt bij gerenommeerde hotelketens. Zijn passie om de gastbeleving in zijn eigen winkel op een hoog niveau uit te voeren heeft hem doen  besluiten met Quetzal de gasten te gaan verwennen”, vertelt Robert Hoenderdos, master franchisegever in Nederland.

Als master franchisegever is Robert Hoenderdos momenteel met meerdere ondernemers in gesprek om chocoladebars in andere steden te openen. Eind 2018 is het streven om tussen de 15 en 20 vestigingen te hebben.

Bekijk ook