De Pizzabakkers & Cineville

Al bijna tien jaar is het een succesformule bij De Pizzabakkers: ‘film e pizza’. De mooiste films kijken én de lekkerste pizza’s eten met extra voordeel. Ditmaal gaat De Pizzabakkers in zee met filmplatform Cineville.

Avondje uit

Nu de wereld weer opengaat, hoeven we niet meer op de bank te eten en kunnen we onszelf weer trakteren op een avondje uit: naar de bioscoop bijvoorbeeld! Ook op een gewone doordeweekse dag is het fijn om jezelf eens in de watten te leggen. Maak je filmavond dus compleet door voor of na het bioscoopbezoek - samen met je gezelschap - te komen genieten van pizza & prosecco bij De Pizzabakkers. Dat kan nu extra voordelig, want De Pizzabakkers heeft de handen ineengeslagen met Cineville.

Cinevillepas

Met de pas van Cineville kun je in bioscopen en filmhuizen voor een vast bedrag per maand oneindig naar de film. Vanaf nu krijg je op vertoon van je Cinevillepas op maandag, dinsdag of woensdag bij De Pizzabakkers een pizza voor € 7,95. Je hebt keuze uit een pizza Margherita, Salami Finocchiona, Caponata en Spinaci. Voor de overige pizza’s geldt een supplement van € 3. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is zwaaien met je Cinevillepas. Via de website van De Pizzabakkers en Cineville zie je op welke dag dit geldt.

Kwaliteit voorop

Net als De Pizzabakkers heeft ook Cineville oog voor kwaliteit. Rewan - Head of Marketing Cineville - over de samenwerking met De Pizzabakkers: “Het is een logische match. Net als De Pizzabakkers willen ook wij goede kwaliteit bieden op een laagdrempelige manier. De Pizzabakkers doet dat door een huiskamersfeer neer te zetten in hun restaurants en wij door alleen in zee te gaan met theaters van eigenaren met een groot filmhart. De Pizzabakkers en wij delen dezelfde filosofie: kwaliteit staat voorop!”

‘Film e pizza’

Het begrip ‘film e pizza’ werd zo’n tien jaar geleden geïntroduceerd door De Pizzabakkers en bleek een gouden formule. De eerste samenwerking was die van De Pizzabakkers Plantage Kerklaan met filmtheater Kriterion. Met een combi-ticket kan je elke woensdag een film kijken in Kriterion en ervoor of erna een knapperige Romeinse pizza eten bij De Pizzabakkers. Zo volgden nog veel meer succesvolle samenwerkingen, met als nieuwste loot aan de stam de samenwerking tussen De Pizzabakkers en Cineville.