Peter Rijsdijk is nieuwe franchisepartner voor Thexton Armstrong

Peter Rijsdijk is de nieuwste aanwinst van managementadviesbureau Thexton Armstrong. Als associate franchisepartner gaat hij samen met Benny Schulte en Pim van Asperdt in regio Flevoland, Gooi & Eemland onder andere ‘winstlekkage’ bij MKB bedrijven te lijf. 

Sinds 2004 helpt Peter Rijsdijk ondernemers in met name het MKB met het behalen van hun bedrijfsdoelen. Door goede financiering, begeleiding van veranderingsprocessen en sturing op cijfers. 

Peter Rijsdijk, directeur Thexton Armstrong Rijsdijk, vertelt: “Mijn doel is om de situatie voor zowel onderneming als ondernemer significant te verbeteren. Voelbaar, meetbaar. Als zelfstandig ondernemer ken ik de verschillende kanten van het zakenleven, de goede en de slechte tijden. Ik spreek dezelfde taal en begrijp het wereldje.”

Over Thexton Armstrong

Thexton Armstrong is een managementadviesbureau dat zich richt op het bijstaan van ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf. Met een zelf ontwikkelde methode gaat Thexton Armstrong winstlekkage te lijf op 8 sleutelgebieden: prijsbeleid, kostenverlaging, productiviteit, personeelsbezetting, debiteuren, voorraadbeheer, sales & marketing en bedrijfsgroei. Daarnaast werken alle adviseurs op lange termijn samen met ondernemers om structurele verbetering en groei te realiseren en helpen ze ondernemers zich voor te bereiden op overdracht van de onderneming. De franchiseformule is sinds 2011 actief in Nederland.

Bekijk ook