Opent u de 60e Anytime Fitness-vestiging in de Benelux?

Afgelopen maandag opende de grootste fitness franchiseformule Anytime Fitness haar 50e vestiging in de Benelux. En de komende 6 weken openen er nog 5 nieuwe clubs. Anytime Fitness is dus al hard op weg richting de 60e vestiging! 

Nummer 1

Onlangs werd Anytime Fitness, ’s werelds grootste en snelst groeiende fitness club keten, voor de 2e keer op rij uitgeroepen tot nummer 1 in de jaarlijkse top Global Franchise lijst van het Entrepreneur magazine. Deze prijs wordt elk jaar gebaseerd op de omvang van de franchiseorganisatie, groeipercentage en financiële sterkte en stabiliteit. De focus ligt extra op internationale grootte en groeipercentage.  

De kracht van Anytime Fitness 

Onze leden kunnen op elk gewenst moment werken aan en het behouden van een gezonder en fitter leven. Als je je eenmaal hebt aangemeld bij één club, heb je met je eigen persoonlijke sleutel letterlijk toegang tot elke Anytime Fitness club ter wereld. Dit zijn er op het moment al meer dan 3300. 

Het is een uniek concept, afgestemd op de toekomst. Het is geen geheim dat de fitnessbranche zich in een bijzondere tijd bevindt, nog nooit is de behoefte bij mensen zo groot geweest om te sporten en gezonder te leven, waardoor de concurrentie moordend is. De fitnessmarkt zit in een verdringingsmarkt, maar Anytime Fitness gaat tegen deze stroom in. Het is ons streven om telkens weer financiële gezonde clubs neer te zetten. 

Surprisingly personable, dat is één van de belangrijkste karakteristrieken binnen Anytime Fitness. De franchisenemers en hun personeelsleden geven elk lid de service die ze verdienen. Door het geven van persoonlijke aandacht weten ze van elk lid hun persoonlijke verhalen en dat is wat Anytime Fitness zo uniek maakt.

Wil jij je aansluiten bij hét snelst groeiende fitnessconcept? Bekijk dan de presentatie van Anytime Fitness en vraag meer informatie aan! 

Bekijk ook