Opening burgerme in ’s-Hertogenbosch

Na de 3 openingen vorig jaar van burgerme Utrecht Zuid, burgerme Zoetermeer en burgerme Enschede is op 24 april de opening van burgerme ’s-Hertogenbosch aanstaande. “Wij hadden onze pijlen al een tijdje op ’s-Hertogenbosch gericht staan”, aldus franchisegever Tim Meijers. De vestiging in het Paleiskwartier aan de Hoflaan zal worden ingericht met ruim 26 zitplaatsen en een terras. 

“Wij zijn zeer verheugd dat wij ons burgerme restaurant kunnen openen aan de Hoflaan, tegenover de Has- en de Avans Hogeschool. “Ik heb altijd een wens gehad om iets voor mezelf te beginnen, maar nooit een duidelijk beeld in welke sector”, aldus franchisenemer Johan Voets. “In het verleden ben ik werkzaam geweest op de markt, de financiële sector, de horeca en de reisbranche. Maar altijd was er weer het gevoel dat ik niet op mijn plaats zat. Vorig jaar ben ik gaan onderzoeken waar op dit moment vraag naar was op de markt en dan met name in de fastfood sector. Ik vroeg mezelf af wat ik nu lekker vond en daar was maar één duidelijk antwoord op, namelijk hamburgers. Na wat speurwerk kwam ik al snel uit bij de hamburgerketen burgerme en na enkele gesprekken en een proefsessie was de keuze snel gemaakt. Na een zoektocht van enkele maanden naar een geschikte locatie, kwamen we uit in het Paleiskwartier waar ik op 24 april de eerste vestiging in Brabant open.”

De franchiseformule heeft op dit moment getekende intentieverklaringen voor burgerme Almere, Nijmegen, Purmerend en Eindhoven. Tevens zijn er vergaande gesprekken gaande voor Breda en Nieuwegein.

Bekijk ook