Opening 15e eazie vestiging succesvol

Fast & healthy food keten eazie heeft op dinsdag 4 april haar 15e vestiging officieel geopend, de rij met wachtende bezoekers was ruim 100 meter lang en de formule gaf 500 gratis maaltijden weg. Het nieuwe eazie restaurant aan de Korte Lijnbaan te Rotterdam is de 2e vestiging van franchisenemer H. Trang. 

"De ervaringen met mijn eerste eazie aan de Botersloot in Rotterdam zijn zeer positief. Hierdoor was de wens om een tweede eazie te openen snel geboren. Ik ervaar namelijk dagelijks dat het concept van eazie perfect aansluit op de wensen van de hedendaagse consument. Gezonde maaltijden zoals wraps, salades, wokmaaltijden en smoothies boordevol verse groenten zijn aantrekkelijk geprijsd en worden snel geserveerd. Dit maakt eazie dé succesformule voor nu en de toekomst”, aldus Trang. "Daarbij is de begeleiding vanuit het hoofdkantoor op alle vlakken zeer professioneel. De uitgekiende inzet van communicatiemiddelen heeft er bijvoorbeeld aan bijgedragen dat wij vanaf dag één al boven verwacht draaien in de nieuwe eazie. Bij de grand opening was zelfs de hele Korte Lijnbaan compleet gevuld met eazie fans! Een betere start kan ik mij niet wensen.” 

Met de opening van het nieuwe restaurant ligt eazie op schema voor het behalen van hun doelstelling: binnen 5 jaar doorgroeien naar 50 vestigingen.  

Bekijk ook