Nieuwe vestiging voor Bad in Beeld

Per 1 februari 2021 is sanitair specialist Sfeerbadkamer in Vlieringsbeek aangesloten bij Bad in Beeld. Sfeerbadkamer biedt kwaliteitsbadkamers van ontwerp tot en met installatie. Met een up to date showroom bieden zij de consument volop inspiratie, waarna de wensen direct kunnen worden vertaald naar een passend 3D ontwerp. 

Geert Reijnders, eigenaar van Sfeerbadkamer: “We willen onze positie in de markt versterken. Door ons aan te sluiten bij Bad in Beeld kunnen we gebruik maken van diverse aantrekkelijke diensten en worden we op diverse vlakken ontzorgd. Hiermee kunnen wij ons volledig en optimaal richten op onze passie: badkamers verkopen. Want dat doen we het liefste”.

Het eigen sanitair merk Bron dat exclusief verkrijgbaar is bij Bad in Beeld en het nieuwe merk Regn dat alleen verkrijgbaar is voor de bij IGM aangesloten leden hebben eveneens een belangrijke rol gespeeld bij de keuze voor Bad in Beeld.

Advies, verbouw en installatie

Sfeerbadkamer heeft vele jaren ervaring binnen de branche en heeft al veel badkamers in de omgeving van Vlieringsbeek mogen ontwerpen en plaatsen. 
Het enthousiaste team staat altijd klaar om de consument van een goed advies te voorzien en hun droombadkamer te realiseren!
 

 

Bekijk ook