Nieuwe Home Instead Thuisservice in regio Waterland

Op 15 juli zijn Janneke en Bas Leijden van Amstel een eigen Home Instead Thuisservice vestiging voor senioren in de regio Waterland gestart. De kern van de franchiseformule Home Instead is persoonlijke aandacht die, met deze nieuwe vestiging, wordt geleverd aan senioren in de gemeenten Purmerend, Beemster, Edam-Volendam, Landsmeer, Waterland en Wormerland. 

CAREGivers van Home Instead Thuisservice zorgen ervoor dat senioren zo lang mogelijk zelfstandig, gezond en onafhankelijk in hun vertrouwde thuisomgeving kunnen blijven wonen. De vestiging van Janneke en Bas Leijden van Amstel is de 23e vestiging van Home Instead in Nederland.

Eigen onderneming

Janneke vertelt: “Je gunt het toch iedereen om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen, ook als dagelijkse dingen niet meer vanzelf gaan. Mijn oma wil het liefst ook zo lang mogelijk met ondersteuning in haar eigen huis blijven wonen. Daar voelt zij zich thuis en daar liggen al haar herinneringen. Dankzij Home Instead Thuisservice Waterland is dit voor veel mensen mogelijk en zijn wij van toegevoegde waarde. Daarom ben ik in de regio Waterland gestart met de dienstverlening van Home Instead Thuisservice.”