Nieuwe franchisenemer voor HouseHunting in Zwolle

Okko Veen tekende onlangs het HouseHunting franchisecontract en is vanaf heden actief als makelaar voor verhuur, beheer en advies in Zwolle en aangrenzende gemeenten. Naast Zwolle is Okko namelijk ook actief in de regio: Kampen, Zwartewaterland, Dalfsen, Raalte, Olst Wijhe, Staphorst, Heerde, Hattem, Ommen en Oldebroek.

Na jarenlang actief te zijn geweest in de ICT branche begon het bij Okko te kriebelen om in een geheel andere branche te gaan ondernemen; iets moois opbouwen en bij voorkeur in zijn eigen stad Zwolle. De vastgoedbranche sprak aan. Okko had zelf in de praktijk al eens ervaren hoe de dienstverlening van de verhuurmakelaardij er uit zag toen hij in het verleden een woning verhuurde. 

Via de recruiters van Koelewijn & Partners kwam hij in aanraking met het franchiseconcept HouseHunting en vond hierin de juiste match. De stap naar franchisenemerschap was gezet. 

Bekijk ook

Koelewijn & Partners helpt al sinds 1988 franchisenemers én franchisegevers in iedere branche en elke ontwikkelingsfase met advies en hands-on ondersteuning om de volgende stap te nemen voor nog meer succes.