Nieuwe franchisenemer voor House to sell

De kersverse makelaar Franciska Bouma uit Joure volgt nog een studie Makelaardij, maar runt daarnaast ze haar eigen House to sell kantoor, een formule waarmee ze in aanraking is gekomen via Franchise+. 

2 september 2019 is  Franciska begonnen als franchisenemer, een mooi begin op een nieuwe pad vol mogelijkheden. ‘’ Toen ik de opleiding travel & hospitality volgde kwam ik er al vrij snel achter dat het niks voor mij was. Mijn moeder werkt in de makelaardij en dat sprak mij wel aan. Ik wilde de opleiding welke ik volgde wel afmaken, maar ik wilde ook een plan hebben voor wanneer ik mijn diploma gehaald had.”

Franciska vergeleek verschillende formules met elkaar. House to sell sprong er vrijwel meteen uit. De formule paste bij haar als persoon en toen ze contact opnam met Carola van der Krabben, de eigenaresse van House to sell, was er een enorme klik. 

Na een uitvoerig inwerktraject zou zij de nieuwe franchisenemer bij House to sell worden. Als kersverse ondernemer wordt Franciska goed begeleidt.

“Omdat ik nieuw ben in de wereld van makelaardij ontvang ik nog begeleiding van House to sell.  

Op de korte termijn wil ik groeien. Ik wil zelfstandig een succesvolle makelaardij runnen. Daarmee wil ik de mensen helpen bij het kopen en verkopen van een huis. Op de lange termijn zou ik graag willen uitbreiden naar meer collega’s bij House to sell Joure. Zij kunnen taken uit handen nemen en kan House to sell Joure ook daadwerkelijk blijven groeien.

Ik ben uit het niets begonnen met een eigen onderneming. Zonder kennis, zonder ervaring. De meeste mensen zijn bang, maar mijn motto is toch echt wel ‘’je kunt het proberen’’!

Ga op onderzoek uit, vergelijk verschillende franchiseformules en sluit aan bij de formule die bij je past en bij het bedrijf waarbij jij jezelf het prettigste voelt. Verder kan ik zeggen, wees niet bang en gewoon doen!’’