Nieuwe franchisenemer voor franchiseformule FlexFirst

FlexFirst Personeelsbemiddeling verwelkomt franchisenemer Hans Caelen. Met de komst van Hans breidt FlexFirst haar dienstverlening verder uit. Hans start op 14 juni en gaat zich richten op de Hospitality in Zuid-Limburg. Juist in deze tijd waarin personeel in deze branche zeer schaars is, ziet Hans kansen om vanuit zijn kennis en ervaring in de branche een succesvolle vestiging op te bouwen. 

Ambitie

Na een succesvolle carrière in de Hospitality, vond Hans het enkele jaren geleden tijd voor een carrièreswitch. De uitzendbranche bleek bij uitstek geschikt voor Hans om zijn gastvrijheid en commerciële inzicht in te zetten en was het tijd geworden voor de volgende stap. "Na jarenlang in loondienst te hebben gewerkt, besefte ik me dat het tijd werd om mijn eigen koers te varen", aldus Hans. Maar om alleen aan de keukentafel te zitten, paste niet bij hem. De combinatie van een team hebben, de uitgebreide ondersteuning door de backoffice én de EASY-franchiseformule van FlexFirst gaven de doorslag.

EASY-Franchise

Hans is de eerste kandidaat die zijn handtekening heeft gezet onder de franchiseovereenkomst van de EASY-franchiseformule. Deze nieuwe, laagdrempelige variant introduceerde FlexFirst dit jaar als aanvulling op de reeds bestaande franchiseformule. Het voornaamste verschil is dat startende ondernemers via EASY Franchise een basisinkomen ontvangen voor gedurende één jaar. Zo kunnen zo proeven aan het ondernemerschap, zonder de inkomensonzekerheid die vaak komt kijken bij de start.

Samen ondernemen 

“Bij FlexFirst was er vanaf het eerste moment al een goede klik en veel contact. Wetende dat er een team achter je staat, geeft zekerheid en rust. Ik kan me focussen op kandidaten en opdrachtgevers, de rest regelt FlexFirst. Net als bij een restaurant vul je elkaar aan; ik sta in de bediening en de backoffice staat in de keuken. Je kunt niet zonder elkaar.” Hans die uit een ondernemersgezin komt én de werktijden van de horeca kent, kijkt er naar uit om zelf zijn tijden in te delen. De vrijheid die het ondernemerschap biedt, zorgt ervoor dat hij zijn opdrachtgevers beter van dienst kan zijn. Zo beaamt hij: “Na vijf uur niet meer bereikbaar zijn, is een no go in de branche”.