Nieuwe franchisenemer regio Deurne/Weert voor Eten met Gemak

Eten met gemak breidt haar bezorggebied per november uit met Mirjam van Duijnhoven, afkomstig uit Mariahout. Van Duijnhoven verovert daarmee direct een nieuwe regio voor Eten met gemak en zal de maaltijdbezorging op zich nemen in de gemeenten Deurne, Asten, Someren, Cranendonck, Weert en Nederweert. “Het zelf samen stellen van een lekkere en gezonde maaltijd is belangrijk voor zowel jonge mensen als oude mensen en dit alles vind ik bij Eten met gemak”, aldus Mirjam.

Van Duijnhoven heeft samen met haar partner jarenlang een plantenkwekerij gehad. Maar na de overname hiervan is ze toe aan een nieuwe uitdaging. “Ik geniet van contact met mensen onderhouden en steek graag een helpende hand uit. De combinatie van bezorgen, contact met mensen en administratie bijhouden is voor mij genoeg om er vol enthousiasme in te gaan”, vertelt van Duijnhoven.

De klanten in deze regio’s krijgen via de maaltijdservice van Eten met gemak elke week koelverse maaltijden aan huis bezorgd. Zij hebben de keuze uit een wekelijks variërend assortiment aan gerechten en kunnen de maaltijden aanvullen met een soepje, toetje of ander bijgerecht. “Erg handig voor wanneer het even niet lukt om zelfstandig een maaltijd te bereiden of men weinig tijd heeft om te koken. Ook voor klanten met een dieet zoals zoutarm of glutenvrij zijn onze gerechten een uitkomst”, vervolgt Van Duijnhoven.

Bekijk ook