Nieuwe franchisenemer Expense Reduction Analysts

Thijs Tullemans is op 1 oktober als nieuwe franchisenemer bij Expense Reduction Analysts (ERA) gestart. Hij heeft de training op het hoofdkantoor in Kent (UK) afgesloten en wil zo snel mogelijk het geleerde in de praktijk brengen. 

Theo Bouwmans, de Country Manager van ERA Nederland, is verantwoordelijk voor de uitbouw van het team: “Wij zijn altijd op zoek naar geschikte kandidaten die het zelfstandig ondernemerschap ambiëren en die hun kwaliteiten ten volle willen inzetten  ten gunste van de klant maar ook op een manier dat je verdient wat je waard bent. Afhankelijk van je inzet zit er geen plafond op de verdienmogelijkheden. Nationaal en ook  internationaal liggen er mogelijkheden binnen het totale ERA netwerk van 750+ consultants in meer dan 25 landen.”

Over Expense Reduction Analysts

ERA werkt met een methode om voornamelijk indirecte kosten te besparen zodat klanten zich vooral kunnen richten op de kernactiviteiten. Via deze weg kunnen gelden worden vrijgemaakt waar ze voorheen geen toegang tot hadden en die nu bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden voor andere doelen / investeringen binnen het bedrijf. De franchisenemers van ERA werken op een “no savings – no fee” basis en worden uiteindelijk vanuit de werkelijk gerealiseerde besparing(en) betaald. De franchiseformule bestaat volgend jaar 25 jaar.
 

Bekijk ook