Nieuwe franchiseformule: Lokale Helden & Co

Lokale Helden & Co ontwikkelde een concept dat lokale food-ondernemers aan bedrijven koppelt. “Iedereen met een passie voor horeca kan als ondernemer binnen de bedrijfscatering aan de slag gaan met ondersteuning vanuit Lokale Helden & Co. Het verbinden gebeurt door een online cateringmatcher, waar opdrachtgevers binnen 3 minuten hun persoonlijke lunchprofiel creëren en gekoppeld worden aan de Lokale Held die het best bij hun bedrijf past”, verklaren Peter van Ee en Alwin Christianen, oprichters van Lokale Helden & Co.

Bedrijfscatering wordt bedrijfshoreca

Lokale Helden & Co geeft (startende) ondernemers de kans het te gaan maken in de catering. “En bedrijven kunnen heel bewust kiezen voor een lunchvoorziening die perfect bij ze past. Zo creëren zij een dynamische omgeving voor bedrijven waar ieder lunchconcept uniek is. Of een ondernemer nu al een eigen concept heeft of graag ondernemer wilt worden. Het doel is passie terug te brengen in de bedrijfscatering, en het te veranderen in bedrijfshoreca”, vertellen Peter van Ee en Alwin Christianen.

Over Lokale Helden & Co

Lokale Helden & Co ziet de markt steeds veeleisender worden en voorziet hierin met ondernemerschap om aan de eisen te kunnen voldoen. Zo wil Lokale Helden & Co de ‘koek’ eerlijker gaan verdelen en bedrijfscatering omtoveren tot bedrijfshoreca. Met een platform verbindt Lokale Helden & Co bedrijven en food-ondernemers met elkaar. Na de match zijn alle processen geautomatiseerd: van de kassa tot en met de opleidingen. 

Bekijk ook