Nieuwe Anne&Max vestiging verrijkt Nijmegen met (h)eerlijke koffie en lunch

Anne&Max opende begin november een nieuwe vestiging in het hart van Nijmegen, gelegen in de karakteristieke Lange Hezelstraat. De nieuwe huiskamer biedt een unieke combinatie van gezonde, bio producten en een warme, gastvrije atmosfeer.

De officiële opening vond plaats op 8 december, waarbij lokale bewoners, pers en genodigden zijn verwelkomd om de nieuwste Anne&Max te ontdekken. Gasten kunnen zich verheugen op een uitgebreid aanbod van eerlijke en bio producten, variërend van direct trade koffies tot smaakvolle lunchgerechten.

Anne&Max is jouw huiskamer in de stad. De nieuwe vestiging in Nijmegen is een ontmoetingsplaats voor zowel de lokale bewoners als bezoekers. Gasten worden uitgenodigd om de nieuwste Anne&Max ervaring te beleven, waar goede gesprekken samenkomen met smaakvolle lekkernijen. Geniet van een verwarmend kopje thee met de ochtendkrant, een croissantje voor onderweg of sluit de week af met een borrel.

Over Anne&Max

Anne&Max creëert kleine momenten van onbezorgd geluk en geborgenheid terwijl we goed zorgen voor alles wat dat geluk mogelijk maakt. Met negenentwintig vestigingen in diverse steden biedt Anne&Max een unieke plek waar gasten genieten van heerlijke koffies en een ontspannen ambiance. De planeetaardige producten zijn zowel goed voor de planeet als voor jou; eerlijk, veelal bio en gemaakt zonder onnodige toevoegingen. Zo kun jij onbezorgd genieten.

Bekijk ook