Nederlandse fitnessformule fit20 start in de USA

De Nederlandse franchiseformule fit20 maakt zijn opwachting in de USA. Fit20 heeft al vestigingen in Nederland, België, UK en Qatar, op 12 november wordt de 1e studio geopend in Traverse City in Michigan, USA. Het is de 114e fit20 studio wereldwijd. 

Roger Karsten is de drijvende kracht achter fit20 USA. Hij besloot na 20 jaar fysiopraktijk-ervaring zijn carrière over een andere boeg te gooien en een nieuwe uitdaging aan te gaan. “De persoonlijke begeleiding zorgt ervoor dat je het absolute maximum haalt uit de trainingen. Twintig minuten per week is makkelijk lang vol te houden en biedt dus garantie op resultaat”, aldus Roger Karsten.

Over fit20

De fit20 High Intensity Strength Training is gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken. In een kleinschalige studio wordt onder begeleiding van een personal trainer in 20 minuten 6 oefeningen voor alle hoofdspiergroepen in slow motion uitgevoerd. 
Het concept is in Nederland doorontwikkeld en in 2009 uitgerold als formule met inmiddels meer dan 100 studio’s in 5 landen. Ook verzorgt fit20 in-company studio’s, onder andere bij Siemens, Ahold en Randstad.