Max Verstappen opent pop-up store in nieuwe Jumbo Foodmarkt

Max Verstappen was gisteren aanwezig bij de opening van de nieuwe Jumbo Foodmarkt in Groningen. Hier opende hij de deuren van een tijdelijke Max Verstappen pop-up store. Fans kunnen hier één maand lang een Red Bull Racing Formule 1-wagen bewonderen, bijzondere Max Verstappen items bekijken en officiële Max Verstappen en Red Bull Racing merchandise kopen.
 
Max vertelt over de tijdelijke Max Verstappen pop-up store: “Ik heb altijd enorm veel steun gehad van mijn fans. Super dat zij nu niet alleen in Limburg, maar ook tijdelijk hier in Groningen terechtkunnen om deze Formule 1-auto en een aantal voor mij bijzondere items in het echt te zien. Jumbo is al jarenlang een trouwe sponsor van mij. Mooi om te zien hoe hun wereld en die van mij hier onder het dak van de Jumbo Foodmarkt in Groningen samen komen.”

De Max Verstappen pop-up store werd geopend in het kader van de opening van de Jumbo Foodmarkt. Deze winkel biedt ruim 4.000 m2 food experience en ruim 30.000 producten.

Franchisenemers 

Anrico Maat, franchisenemer van Jumbo Foodmarkt Groningen, kijkt ernaar uit om samen met zijn compagnon Paul Papo en hun team van start te gaan: “Wat een spectaculair begin voor onze nieuwe Foodmarkt! We hebben lang toegewerkt naar deze opening. Een bijzondere mijlpaal voor ons en fantastisch om te zien hoe enthousiast men op de nieuwe winkel reageert. Het is onze passie om samen met het hele team boodschappen doen nog leuker te maken voor onze klanten!”

Bekijk ook