Kwalitaria opent nieuwe vestiging in Zeist

De opening hadden ondernemers Cau en Tuyen van Nguyen zich ongetwijfeld anders voorgesteld, zo midden in de coronacrisis. Toch openden ze gisteren met trots de deuren van Kwalitaria De Clomp in het gelijknamige winkelcentrum in Zeist. Het zitgedeelte van het restaurant is gesloten, maar gasten kunnen wel terecht voor afhaal- en bezorgbestellingen. Het grote openingsfeest dat gepland stond kan door de coronamaatregelen niet doorgaan: “Dat houden de gasten nog tegoed.”

Geopend voor afhalen en bezorgen

Men moet nog even geduld hebben om plaats te kunnen nemen in het nieuwe restaurant. Er kan al wel een glimp van het interieur worden opgevangen bij het afhalen van een bestelling. Cau: “We zijn zeven dagen per week geopend en naast afhalen, is het ook mogelijk om online te bestellen en je eten thuis te laten bezorgen.” Met oog op de veiligheid en gezondheid zijn er diverse maatregelen getroffen: “We bezorgen contactloos en voor iedereen die een bestelling komt afhalen hebben we een looproute en een aparte in- en uitgang gecreëerd.”

Cau is blij dat hij, ondanks de situatie, Zeist nu toch kennis kan laten maken met zijn assortiment: “We hebben voor elk wat wils. Van sappige burgers en complete maaltijden tot snacks, belegde broodjes, salades en een kindermenu; er is aan het hele gezin gedacht. Daarbij kun je bij ons écht lekker eten, want kwaliteit en duurzaamheid staat altijd voorop.” 
Cau heeft er samen met zijn vrouw, dochter en zoon, die ook in de zaak staan, ontzettend veel zin in: “We hopen dat Kwalitaria De Clomp een waardevolle en gezellige toevoeging is aan het winkelcentrum en kijken ernaar uit om alle buurtbewoners te ontmoeten.”

Bekijk ook