Kwalitaria opent eerste vestiging in Roosendaal

Het runnen van een cafetaria is niet nieuw voor het drietal. Ze hebben al een aantal jaar een Kwalitaria vestiging in de nabijgelegen plaats Hoogerheide. “Na ruim 15 jaar horeca vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging en die vond ik in deze kans”, vertelt Roeland. Hij is de spil in de zaak en het vaste aanspreekpunt. Danny en Linda verdelen hun aandacht over Kwalitaria Harte Vier en de andere vestiging. Een goede verdeling volgens Linda: “Onze samenwerking van de afgelopen 5 jaar is zo bijzonder dat we er het volste vertrouwen in hebben om dit avontuur samen aan te gaan.”

 

‘Kwaliteit van het eerste frietje tot de laatste hap’

Wat kunnen gasten verwachten van Kwalitaria Harte Vier? “Wij streven naar constante kwaliteit, van het eerste frietjes tot en met de laatste hap”, vertelt Danny. “We hebben passie voor het vak en werken keihard, maar wel altijd met een glimlach”, vult Linda aan. Over een ding is het drietal het eens: “We kunnen hier van alles vertellen, maar lekker eten moet je natuurlijk gewoon proeven.” Op de menukaart staan onder andere handgemaakte burgers, diverse belegde broodjes en verse friet. “Je kunt bij ons terecht voor simpel en snel maar ook voor net dat beetje meer”, omschrijven ze het assortiment. “O, en ons huisgemaakte stoofvlees is ook echt het proeven waard.” 
 

Bezorging en catering

Al die lekkernijen bezorgt Kwalitaria Harte Vier in een deel van Roosendaal ook bij je thuis en op het gebied van catering biedt de cafetaria ook diverse oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. “Vraag er eens naar of neem een kijkje op onze Facebook-pagina voor meer informatie”, aldus de ondernemers. Dan rest het drietal nog maar één ding te zeggen: “Van ‘harte’ tot ziens!”