Koelewijn & Partners start gratis Franchise Supportlijn

Koelewijn & Partners is een gratis Franchise Supportlijn gestart. Dit is een gratis advieslijn voor zowel franchisegevers als franchisenemers.

“Het corona-virus zorgt voor veel onrust en onzekerheid. Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen hebt over de impact van het virus op uw franchise. Denk bijvoorbeeld aan; wat te doen bij een mogelijk faillissement van uw franchisenemer/franchisegever? Hoe kan ik mijn franchiseoverleg nu zo efficiënt mogelijk inrichten? Wat zijn de wederzijdse rechten en plichten van franchisenemer en franchisegever in deze uitzonderlijke situatie? Daarom hebben wij de Franchise Supportlijn ingericht. Wij bieden u vrijblijvend direct telefonisch advies of kort via de mail”, legt Dewy Atteveld, consultant bij Koelewijn & Partners uit. 

Heeft u vragen betreffende uw franchiseorganisatie in de huidige omstandigheden? Neem dan contact op via: telefoonnummer: 035 – 542 08 28 E-Mail: info@koelewijn.nl
 

Koelewijn & Partners helpt al sinds 1988 franchisenemers én franchisegevers in iedere branche en elke ontwikkelingsfase met advies en hands-on ondersteuning om de volgende stap te nemen voor nog meer succes.