Kenneth Smit aanwezig op de Franchisebeurs Onderneem 't 2021

Deze week is bekend gemaakt dat de franchiseorganisatie Kenneth Smit zal gaan deelnemen aan de 2021 Franchisebeurs Onderneem ‘t! van 23 en 24 september.

Kenneth Smit bestaat al ruim 30 jaar en heeft een ruim netwerk aan franchisepartners, ook wel de experts genoemd binnen de organisatie. Kenneth Smit draagt bij aan het bedrijfsresultaat van opdrachtgevers en een succesvolle carrière van de deelnemers. Onze diensten zijn sales training, communicatie- en managementtraining, business improvement, assessments, team development en coaching.

De missie van Kenneth Smit is om organisaties commercieel wendbaar te maken a.d.h.v. hun unieke werkwijze in samenwerking met hun partners. Kenneth Smit heeft aangegeven om meer franchisepartners aan hun concept te binden en ziet daarvoor de franchisebeurs als een uitgelezen kans om hun groeiwens te realiseren. 

Commercieel directeur, Martin van den Goorbegh licht toe waarom Kenneth Smit dit jaar van de partij is; “Kenneth Smit is al ruim 34 jaar als franchise een vaste waarde in training en ontwikkelingen van medewerkers en organisaties binnen het MKB op het gebied van sales en management. Met 65 franchisenemers/partners zijn wij dagelijks bezig bedrijven en personen te ontwikkelen en te helpen in de verandering die de komende jaren binnen alle bedrijven gaat plaats vinden. Graag komen wij dan ook in contact met toekomstige partners tijdens deze beursdagen en/of tijdens het seminar die wij mogen geven.” 

Wil jij in contact komen met Kenneth Smit op de beurs? Vraag dan direct gratis kaarten aan! En klik hier voor een overzicht van alle andere deelnemers.