Kantoor Hengelo wint prijs Beste Finovion Kantoor 2019

Kantoor Hengelo van Martin Wijgman heeft in 2019 voor de tweede maal de prijs van Beste Finovion kantoor gewonnen. In 2015 was kantoor Hengelo ook al de beste.

Deelnemers

In totaal waren er ruim 50 deelnemende kantoren. Het kantoor in Hengelo scoort uitstekend op kwaliteitsaspecten, zoals actiegerichtheid, afspraken nakomen en meedenken over de complete bedrijfsvoering van relaties.

Andere genomineerde kantoren voor de prijs van Beste Kantoor 2019 waren het kantoor Groningen van Michiel Nederhoed, het kantoor van Jack Das in Veldhoven en het kantoor Maastricht met als eigenaren Bibi Jongen en Roland Dassen.

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking van Beste Finovion Kantoor maakt onderdeel uit van een Finovion klantenonderzoek. In dit klantenonderzoek hebben 574 relaties hun ervaringen over de Finovion dienstverlening gedeeld. Dit klantenonderzoek bestond uit telefonische interviews per kantoor en een online enquête. 

Klantscore

De gemiddelde Finovion klantscore in 2019 is ten opzichte van 2017 met 0,1 punt toegenomen naar een cijfer van 8,7. Verder valt uit het onderzoek op dat 46% van de Finovion kantoren een cijfer tussen de 9 en 10 krijgen. Dit was in 2017 nog 21%.