Johnny’s Burger Company opent in Barendrecht, Zaandam en Apeldoorn

Johnny’s Burger Company gaat uitbreiden met drie nieuwe vestigingen in Barendrecht, Zaandam en Apeldoorn. Inmiddels telt de keten 32 vestigingen in Nederland en België en is de snelst groeiende hamburger take away & delivery formule van Nederland. Uniek aan Johnny’s Burger Company is dat het vlees 100% halal en tot aan de boer traceerbaar is. 

Barendrecht

Het duo Nibar en Mohsin zagen een kans om een Johnny’s vestiging in Barendrecht te openen. Nibar kwam uit de telecomwereld en Mohsin had net zijn opleiding aan de universiteit van Tilburg afgerond. Beiden waren al bekend met het concept van Johnny’s en zochten een nieuwe uitdaging in de horeca. ‘’De combinatie van kwalitatief eten en het halal concept heeft ons ervan overtuigd om een Johnny’s te openen. Ons doel is om de mensen in Barendrecht te voorzien van heerlijke gerechten, juiste service en hiermee een begrip te worden in deze omgeving’’, aldus Mohsin. De nieuwe vestiging zal openen medio april en bevindt zich op Havenhoofd 11 met een terras en grenst aan het water. 

Zaandam 

Ramona en Atef zijn al trotse franchisenemers van een goedlopende Johnny’s vestiging in Purmerend. Dit is ook de reden dat zij graag nog een Johnny’s vestiging wilden openen. ‘’Wij zijn jaren geleden met Tarek in contact gekomen, wij waren een van de eerste vestigingen en hadden een "shop in shop" concept in Purmerend. Dit hebben wij tot en met vorig jaar gedaan en per 14 juli 2020 zijn we als alleenstaande vestiging Purmerend begonnen in het centrum van Purmerend’’, aldus Ramona. 
Door de groei in zowel omzet als personeel hebben Ramona en Atef de mogelijkheid gekregen om een nieuwe vestiging te openen in Zaandam. Ramona heeft er het volste vertrouwen in dat ook in Zaandam Johnny’s Burger een goed concept is: ‘’Door onze ervaring in de horeca geloven we dat het ons hier ook zeker zal gaan lukken om een goede omzet te gaan genereren, zeker doordat we geloven in het concept van Johnny’s Burger.” De vestiging Zaandam gaat zich vestigen op de Zuiddijk 45 en zal medio april openen. 

Apeldoorn

Yusuf is geen onbekende met het concept van Johnny’s Burger. Hij runt al drie Johnny’s vestigingen in Alkmaar, Den Helder en Den Haag Scheveningen en gaat nu een nieuwe vestiging openen in Apeldoorn. Deze nieuwe Johnny’s vestiging zal eind mei zijn opwachting maken in Apeldoorn.