Indonesia opent tweede bezorgwinkel in Rotterdam Noord

Afgelopen maandag opende een nieuwe vestiging van franchiseformule Indonesia. En de bezorging? Die wordt door Indonesia zelf gedaan. 

Na de succesvolle uitrol en verkoop van de Satebar in 2016, heeft de Wai Man Lo niet lang stilgezeten. "Met het afscheid nemen van 'Satebar' richten we ons weer op de héle Indonesische keuken", vertelt Wai Man Lo. “De gerechten van Indonesia horen, waar en wanneer je ze ook eet, dezelfde verse smaak te hebben. De grootste uitdaging was de bezorging op het niveau te krijgen die past bij onze keuken. En dat het thuis smaakt zoals het hier uit de pan komt", vervolgt Wai Man. 

Bezorgformule

Voor het uitkienen van de bezorgformule is er ruim een jaar getest met bestaande diensten. "Deze aanbieders passen niet volledig bij onze kwaliteitseisen. Qua verpakking, vervoer en handeling luistert het best nauw met onze keuken. En zo zijn we uitgekomen bij een eigen bezorgservice, met elektrische fietsen. De bezorgfietsen 'horen' bij de vestigingen met vaste, eigen bezorgers. Hun ervaring en inzet voel en proef je.”

Alle nieuwe vestigingen, zoals die aan de Bergweg en een eerste buiten Rotterdam, hebben eigen keukens waar het hele Indonesia-menu vers wordt bereid. "Hiermee werken we concreet aan het bedienen van heel Rotterdam en omstreken.” Indonesia gaat zich de komende jaren focussen op de rest van Nederland. 

Bekijk ook