HouseHunting vult belangrijke witte vlekken in

Met 18 franchisekantoren is HouseHunting nummer 1 van de grootste verhuurmakelaars van Nederland. Echter in Zuid-Holland was er nog ruimte voor uitbreiding, met name in regio Rotterdam en Den Haag. HouseHunting kan met trots melden dat afgelopen 1 december rayon Rotterdam vertegenwoordigd zal worden door Jaap Lodder. Met enige ervaring in de verhuurmarkt en vooral veel enthousiasme en inzet gaat hij HouseHunting daar op de kaart zetten. Jaap wordt gesteund door de aanwezigheid van een reeds bestaande portefeuille van ongeveer 60 panden, waardoor hij direct met zijn werkzaamheden gestart is

Per 1 februari 2020 is Kevin Mendes de strijd aangegaan in Den Haag/Delft, waardoor er in korte tijd een goede aanwezigheid is in Zuid-Holland. De twee rayons zullen elkaar versterken. Kevin zal zich niet alleen richten op Den Haag, maar ook op Delft vanwege ervaring en relaties in deze mooie studentenstad.

Zowel Jaap als Kevin hebben de opleiding van HouseHunting met succes doorlopen en hebben de nodige uren meegelopen met collega-franchisenemers en zo een warme zachte landing gehad binnen de HouseHunting-groep. 

HouseHunting blijft streven naar verdere uitbreiding en is met name nu op zoek naar ondernemende verhuurmakelaars in Noord Holland, Nijmegen, Leiden en Maastricht.

Bekijk ook