House to sell sprak mij meteen aan

Salima is per 1 november begonnen als franchisenemer bij House to sell. Zij heeft ervaring in de makelaardij en wilde graag een eigen makelaarskantoor runnen. House to sell bood haar deze kans. Na het bekijken van meerdere franchiseformules, sprak House to sell haar meteen aan. Via haar man kwam zij in contact met House to sell. Hij zag namelijk een bericht hierover op Franchise+.

Ondersteuning vanuit House to sell

De keuze voor House to sell bevalt Salima uitstekend, vanwege de positieve ervaringen tot nu toe. Er wordt namelijk áltijd hulp aangeboden en alles wat je niet snapt of niet weet wordt goed uitgelegd. Je krijgt veel handige tips. House to sell ontneemt alle “stress” die komt kijken bij het runnen van een eigen makelaarskantoor, waaronder het bedrukken van de flyers en visitekaartjes en de backoffice werkzaamheden. 

Contact

Salima vind het erg fijn dat het contact laagdrempelig is. "De communicatie lijnen zijn kort en het is erg makkelijk om samen ideeën uit te wisselen. Ik kon tijdens een training alle andere makelaars leren kennen en sparren. Een erg leuke, goed verzorgde en erg leerzame dag."

De toekomst

Salima heeft mooie toekomstplannen. Op korte termijn wil zij een klantenbestand opbouwen. Op lange termijn wil zij beleggingspanden inkopen om dit vervolgens te verhuren. En natuurlijk House to sell tot een succes te maken.