Home Instead Thuisservice breidt uit naar de regio Zaanstreek

Op 1 januari 2021 hebben Janneke en Bas Leijden van Amstel de vestiging in de regio Waterland uitgebreid naar de regio Zaanstreek. De drijfveren van Home Instead zijn persoonlijke aandacht en betrokkenheid, die nu ook vanuit deze toegevoegde regio worden geleverd aan senioren in de gemeenten: Landsmeer, Oostzaan en Zaanstad. CAREGivers (medewerkers) van Home Instead zorgen ervoor dat senioren zo lang mogelijk zelfstandig, gezond en onafhankelijk in hun vertrouwde thuisomgeving blijven wonen.

Eigen onderneming

Bas en Janneke vertellen: “Sinds 2,5 jaar bieden wij ondersteuning aan senioren in de regio Waterland (Purmerend e.o.). Wij merken echt dat wij het verschil kunnen maken in het leven van senioren die zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen. De vraag naar passende ondersteuning van Home Instead in de regio Zaanstreek nam snel toe. We zijn heel blij dat we nu ook in deze regio onze dienstverlening kunnen aanbieden.
 
Wij laten zien dat Home Instead veel kan betekenen in de zorg thuis voor senioren. Wij zijn gespecialiseerd in de ondersteuning van senioren met dementie. Wij bieden maatwerkoplossingen, we luisteren echt naar de behoefte en gaan samen op zoek naar de kern van de zorgbehoefte. Hierbij denken we buiten de kaders en zetten graag een stap extra. Met elkaar kijken we naar wat er nog wel mogelijk is. 

Home Instead Thuisservice

Home Instead Thuisservice is een erkende niet-medische thuiszorgverlener voor senioren. Home Instead Thuisservice maakt onderdeel uit van Home Instead Senior Care, ’s werelds grootste dienstverlener op dit gebied en actief lid van the World Dementia Council. Home Instead Thuisservice in Nederland is een sterk groeiende organisatie met vestigingen in 42 regio’s, van waaruit 2.200 CAREGivers maandelijks meer dan 110.000 uur dienstverlening aan senioren leveren.