Home Instead Thuisservice breidt uit in de regio Zwolle

Op 1 november startte Angelino Martens zijn tweede vestiging van Home Instead Thuisservice voor de regio Zwolle. Vier jaar geleden opende hij zijn eerste vestiging in Apeldoorn, maar vanwege de groeiende vraag in de regio heeft hij nu zijn tweede vestiging geopend. Het verzorgingsgebied beslaat: Zwolle, Hattem, Zwartewaterland, Oldebroek, Elburg en Kampen. 

CAREGivers

Het team van CAREGivers (zorgverleners) biedt gezelschap, hulp in & om het huis en persoonlijke verzorging. Dit alles afgestemd op de persoonlijke behoefte en individuele wensen van de klant. Daarnaast wordt ook begeleiding geboden bij dementie en chronische aandoeningen en intensieve ondersteuning in de laatste levensfase. Hierdoor kunnen senioren zo lang mogelijk zelfstandig in hun vertrouwde woonomgeving blijven wonen.

De CAREGivers zijn 24/7 bereikbaar en flexibel om snel de zorg te organiseren die nodig is. Het is belangrijk dat er een klik is tussen de klant en de CAREGiver, daar wordt zorgvuldig naar gekeken. Mocht er toch geen klik zijn, dan wordt er gewisseld van CAREGiver. 

Over Home Instead Thuisservice

Home Instead Thuisservice is een erkende niet-medische thuiszorgverlener voor senioren. Home Instead Thuisservice maakt onderdeel uit van Home Instead Senior Care, ’s werelds grootste dienstverlener op dit gebied en actief lid van the World Dementia Council. Home Instead Thuisservice in Nederland is een sterk groeiende organisatie met vestigingen in 40 regio’s, van waaruit 2.000 CAREGivers maandelijks meer dan 110.000 uren dienstverlening aan senioren leveren.