Hoe gaat het met de expansie van WOK&?

WOK& heeft momenteel 2 vestigingen in Nederland, op 20 juli is de 2e vestiging, in Heerhugowaard, van start gegaan. Op 1 september gaat de nieuwe store in Enschede van start. Daarna volgen vestigingen in Groningen en Leiden. 

Momenteel volgen 7 deelnemers de interne ondernemersopleiding. Hierbij komt alles waar de franchiseformule voor staat aan de orde: de producten, de 4 pijlers, de investering, het vestigingsplaatsonderzoek, de exploitatiebegroting, het personeel, de handboeken en contracten, de marketing en het analyseren van de concurrentie. 

Het meest krachtige en onderscheidende kenmerk van de natural Asian fastservice formule is volgens Boris van Leeuwen van Mie Like Franchise, de formule organisatie achter WOK&, dat het gezondheidsaspect altijd voorop staat. “Dat is geen uitspraak die we uit marketing oogpunt doen, we zijn hier daadwerkelijk dagelijks mee bezig.” 

Daarnaast is maatschappelijke betrokkenheid een belangrijke waarde. Medewerkers van WOK& in Rotterdam hebben bijvoorbeeld een aantal daklozen in de WOK& store ontvangen en een volledige maaltijd geserveerd.

Bekijk ook