Geslaagde Franchise+ themabijeenkomst over AVG

Afgelopen dinsdag heeft Franchise+ voor haar relaties een themabijeenkomst over de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG / GDPR) die vanaf 25 mei van toepassing is georganiseerd.

Vanaf deze datum geldt dezelfde privacywetgeving in de gehele EU, wat voor Nederland een flinke aanscherping van de wetgeving betekent, met potentieel hoge boetes tot gevolg, als uw franchiseorganisatie er niet aan voldoet.

Aan de hand van concrete praktijk cases van Mom in Balance en Simon Lévelt kregen de deelnemers antwoord van Stijn Sarneel van de Lumen Group op de volgende vragen: Welke verplichtingen brengt dit voor u als franchisegever en uw franchisenemers met zich mee? Welke aanpassingen moeten er mogelijk in het contract gemaakt worden? Welke processen en protocollen moeten vastgelegd worden? Moet alles gereed zijn voor 25 mei aanstaande? Gaat dit veel bureaucratie betekenen? Brengt dit veel kosten met zich mee? En kunt u deze kosten (deels) doorbelasten aan uw franchisenemers? De bijeenkomst werd georganiseerd door Franchise+ in samenwerking met Koelewijn & Partners.

Media- en Marketingbedrijf Franchise+ dé aangewezen partner in franchisegroei. Onze missie is om mensen die iets met franchising hebben of willen bij elkaar te brengen. Hiervoor zetten wij diverse online en offline mediakanalen in. Afgestemd op jouw formule.

Koelewijn & Partners helpt al sinds 1988 franchisenemers én franchisegevers in iedere branche en elke ontwikkelingsfase met advies en hands-on ondersteuning om de volgende stap te nemen voor nog meer succes.