Funeral Assist breidt uit met nieuwe franchisenemer in regio West-Brabant | Zeeland

Funeral Assist West-Brabant | Zeeland is met de nieuwe vestiging in Wouw de vijfde facilitaire uitvaartdienstverlener die zich heeft aangesloten bij de franchiseformule Funeral Assist Nederland.

Frachisenemers uitvaartbranche

Franchisenemers Raoul Koevoets en Henry Ooijen hebben beiden al decennia lang ervaring in de uitvaartbranche en zijn bekende gezichten in de regio. Samen ontzorgen zij uitvaartondernemers met uitvaartvervoer, verzorging en facilitaire diensten in de regio West Brabant en Zeeland. 

Koevoets: “Vanaf het moment dat wij benaderd werden om franchisenemer te worden van het landelijke netwerk van Funeral Assist zag ik de meerwaarde. In de regio waarin wij opereren valt of staat onze dienstverlening met goede samenwerking met collega bedrijven uit naastgelegen regio’s. Dan is het des te mooier als je tot dezelfde club behoort en je van elkaars expertise kunt leren.” 

Ooijen: “Raoul en ik kennen elkaar al jaren en vullen elkaar aan vanuit onze eigen expertise. Raoul met verzorging en facilitaire diensten en ik met uitvaartvervoer. Het label Funeral Assist zorgt ervoor dat we in deze mooie regio laten zien dat wij met vereende krachten onze klanten nog beter kunnen bedienen.” Koevoets vult aan: “Wij hebben de ambitie te groeien in onze regio, maar persoonlijke en kwalitatieve dienstverlening staat altijd voorop. En dat is ook wat ons met name aanspreekt bij Funeral Assist.”