Fortune Coffee doneert jubileumcheque aan KiKa

Afgelopen week heeft Ton van Amerongen, koffieleverancier van Fortune Coffee regio Kromme Rijnstreek, een cheque ter waarde van € 3.557,50 overhandigd aan Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Op 7 september vierde Ton namelijk het 10-jarig bestaan van zijn onderneming: Fortune Coffee regio Kromme Rijnstreek.

Franchisenemer Ton van Amerongen vertelt: "Er zijn veel klanten, familie, vrienden, buren en collega’s op ons jubileumfeest geweest. Voor ons jubileumfeest hebben we ook een actie gehouden voor KiKa. Vandaag mochten we dan ook een mooie cheque ter waarde van € 3.557,50 overhandigen aan Gezina van Kleef van Stichting KiKa."

Waarom KiKa?

Ton: “Onze jongste zoon Thijs is behandeld geweest voor leukemie en is gelukkig genezen. Hier zijn wij heel dankbaar voor. Helaas hebben wij in deze periode ook van dichtbij meegemaakt dat dit niet voor alle kinderen geldt en dat nog steeds 25% van de kinderen die kanker krijgen het niet redt. Er zijn al hele grote stappen gezet in de afgelopen jaren. Op dit moment geneest dus 75% van de kinderen met kanker. Dat moet en kan beter. Het doel van KiKa is om dit percentage te verhogen naar 95%.”

Ton vervolgt: “KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker. We zijn bijzonder verheugd dat we zo’n mooi bedrag mogen overhandigen aan KiKa en willen al onze gasten van ons jubileumfeest enorm bedanken voor de gulle donaties.”

Bekijk ook