Food kansen voor Spare Rib Express binnen Petrol

Sinds 2016 is Spare Rib Express met het To Go concept actief binnen de petrol branche. De eerste locatie in Groningen is een groot succes en behoord inmiddels tot de omzet Top 5 van beste presterende locaties binnen Spare Rib Express.

In de toekomst wil Spare Rib Express zich meer en meer op het To Go concept gaan richten. Het concept is bij uitstek geschikt voor het petrol kanaal. “We zijn dan ook hard op zoek naar petrol locaties voor nieuwe - en bestaande franchisenemers en bestaande uitbaters die met ons concept willen starten”, aldus David Pinedo, Commercial Manager Spare Rib Express.

Dit jaar zal er een nieuw Spare Rib Express To Go locatie openen in Doetinchem. In 2020 opent er in samenwerking met AVIA een To Go locatie op het foodcourt in Hoorn. “Eén van de belangrijke elementen waarom onze formule het goed doet staat direct in relatie tot ons assortiment en de ambachtelijke bereiding. Ons lunch assortiment bestaat uit luxe flaguettes die stuk voor stuk ontworpen zijn met een smaakelementen die nét wat anders zijn dan wat je normaliter ziet binnen petrol. Een Flaguette Roasted Ribs bijvoorbeeld, langzaam gegaarde roasted ribs op een zuurdesem flaguette met verse sla, smul-ui, augurk, ei en een combinatie van een 2 -tal zelf bereidde sauzen”, aldus  Pinedo. 

Bronvermelding: © De Horecafabriek 

Spare Rib Express
Bekijk ook