FlexFirst breidt uit in West Nederland

FlexFirst verwelkomt Mohamed el Messaoudi als nieuwe franchisenemer bij het franchise team. Met de ondertekening van de franchiseovereenkomst trekt de franchiseformule verder het land in en ligt op koers om voor het einde van 2018 minimaal 15 actieve franchisevestigingen door het land te hebben. 

“Als franchisenemer is Mohamed zowel generalist als specialist. Dat wil zeggen dat hij vanuit zijn regio Zoetermeer flexibiliseringsoplossingen biedt in alle sectoren. Daarnaast gaat hij zijn kennis, ervaring en netwerk inzetten om vraag en aanbod bij elkaar te brengen in de specifieke Asbest sector. Mohamed ziet in zijn regio in die sector namelijk een groeiende behoefte naar betrouwbaar, gekwalificeerd en gecertificeerd personeel”, vertelt een woordvoerder van de franchiseformule.

Mohamed is in de uitzendbranche geen vreemde, in het verleden heeft hij een eigen uitzendorganisatie gehad en door de jaren heen is hij deze branche blijven volgen. “Hij ziet dat er veel online bureaus opgericht worden en mist daarbij vooral de persoonlijke touch waar werkzoekende/werkveranderaars en ook opdrachtgevers naar vragen. Mohamed heeft juist de ambitie een fysieke vestiging in de omgeving van Zoetermeer te openen waar kandidaten nog binnen kunnen lopen en meer over zichzelf kunnen vertellen dan hetgeen dat er op hun cv staat”, aldus de woordvoerder. 
Op de foto: Bart Withagen en Mohammed El Messaoudi 
 

Bekijk ook