fit20 wint Nederlandse Franchise Trofee 2019

De Nederlandse franchiseformule fit20 heeft op 23 mei de NFV Franchise Trofee 2019 gewonnen. Een vakjury voorgezeten door Boris van der Ham heeft als een first-timer twee formules als beste beoordeeld waar fit20 er één van is. De toename van franchisenemers die zich thuis voelen bij fit20 werd door juryvoorzitter van der Ham het resultaat van ondernemerschap genoemd. 

fit20 bestaat inmiddels uit 76 aangesloten franchiseondernemers en heeft 140 studio’s waarvan het leeuwendeel in Nederland. Maar ook buiten Nederland heeft fit20 franchiseondernemers: in België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Qatar, Nieuw-Zeeland, de Verenigde Staten en het Caribisch gebied. Er trainen meer dan 16.000 mensen bij fit20. 

Bij fit20 wordt altijd onder persoonlijke begeleiding getraind. Door de manier van trainen duurt de training maar twintig minuten per week. Omkleden is in de gekoelde studio niet nodig.

fit20

fit20 is een prachtig voorbeeld van een Nederlandse franchiseformule die binnen 10 jaar niet alleen in Nederland wist uit te rollen maar zich ook internationaal niet onbetuigd liet met het openen van vestigingen. Kern van de formule is de persoonlijke begeleiding van de leden voor een krachttraining van 20 minuten. Elke ondernemer kan zich richten op het begeleiden van de trainers en een optimale bezetting van de studiocapaciteit met een daarbij passend verdienmodel. De franchisenemer wordt hierbij ondersteund door de franchisegever met een compleet dienstenpakket met o.a. marketing, opleiding, administratie en coaching. Met een helder profiel en opleidingsplan voor elke nieuwe franchisenemer groeit de formule gestaag door.

Interesse

Wil jij ook je eigen fit20 beginnen? Klik dan hier voor meer informatie!

NFV
Bekijk ook