fit20 samen met schaatsbroers tegen MS

fit20 heeft april uitgeroepen tot Changed by Charity maand. Dit jaar wordt gedurende de hele maand april in alle fit20 studio’s geld ingezameld voor MS Research. 

MS Research doet belangrijk onderzoek naar de ziekte Multiple Sclerose. De Olympische schaatsbroers Ronald en Michel Mulder zijn al jarenlang ambassadeurs voor MS Research. Daarom ondersteunen zij het fit20 initiatief door een uitdaging aan te gaan met alle fit20 klanten. De schaatstweeling daagt in april daarnaast iedere Nederlander uit een filmpje van zichzelf en anderen in een zo lang mogelijke schaatstrein te posten: #sluitaanvoorMS. fit20 hoopt samen met Michel en Ronald in april 50.000 euro voor MS research in te zamelen. 

“Bij fit20 wordt altijd onder persoonlijke begeleiding en op een veilige manier getraind. Door de effectieve manier van trainen duurt de training maar 20 minuten per week. Omkleden is in de gekoelde studio niet nodig. Er trainen inmiddels duizenden mensen bij fit20. Daar zijn ook een aantal mensen bij met MS. Hun verhalen staan in april op onze website en Facebook pagina. Niet klanten van fit20 kunnen natuurlijk ook aan MS research doneren. Dat kan direct op de actiepagina van MS Research of via de speciaal opgezette fit20 Changed by Charity pagina”, vertelt een woordvoerder namens de franchiseformule. 
 

Bekijk ook