fit20 opent vestiging in Naarden. Uniek: fit in 20 minuten per week

Zeg nou zelf: het lijkt te mooi om waar te zijn…. Fit worden en blijven in slechts 20 minuten per week! Toch is het vanaf 14 februari ook mogelijk in Naarden. Die dag opent fit20 franchiseondernemer Jacqueline Jongerius, studio-eigenaar van fit20 Bussum, in Naarden de deuren van haar nieuwe studio aan de Lambertus Hortensiuslaan 13c.

Fit20 Naarden

 

Hiermee krijgt de Gooise vestingstad een eigen vestiging van het snelgroeiende Nederlandse fit20, dat al jaren bezig is aan een (inter)nationale opmars. Inmiddels zijn er al zo’n 175 fit20-vestigingen verspreid over 12 landen.  

fit20 heeft een aantal bijzondere kenmerken. Beoefenaars trainen slechts 20 minuten per week, op afspraak, onder begeleiding van een speciaal opgeleide fit20 trainer en met waarborging van de privacy. De intensieve vorm van trainen geeft een dusdanige prikkel dat het lichaam zich aanpast en zo sterker, fitter en energieker wordt. De training is volkomen verantwoord dankzij de slow motion uitvoering van de oefeningen en deskundige begeleiding. Dankzij de lage temperatuur in de studio in combinatie met de korte uitvoering per oefening, trainen beoefenaars in dagelijkse kleding zonder te transpireren. 

Heel bijzonder is de unieke fit20 sensor technologie. Sensoren op de apparatuur volgen de slow motion beweging heel nauwkeurig. De beoefenaar krijgt real-time visuele feedback of de uitvoering op de juiste manier en met het goede tempo wordt uitgevoerd. De sensoren dragen zo in hoge mate bij aan een optimaal trainingsresultaat. 

Voor directeur Walter Vendel, die fit20 ruim tien jaar geleden startte, is het openen van de Naardense studio een nieuw hoogtepunt. ‘Omdat elke nieuwe vestiging ons in staat stelt meer mensen de uniciteit van deze formule aan den lijve te laten ondervinden’, zegt Vendel. ‘Zo zijn we ooit de eerste fit20-studio begonnen, en nog steeds staat die missie centraal bij alles wat we doen. Ik ben ontzettend blij voor de mensen in Naarden dat fit20 nu ook bij hen in de buurt komt. Omdat ik iedereen deze training, die kracht en gezondheid toevoegt aan je leven, van harte gun. We hebben de levens van duizenden mensen positief beïnvloed, en staan te trappelen om dat aantal uit te breiden. Elke nieuwe studio draagt bij aan die doelstelling.’

Met een training van 20 minuten per week is dat mogelijk, bewijst Vendel met zijn uitdijende team franchise-ondernemers en honderden fit20 trainers in binnen- en buitenland. Vendel: ‘We zijn als formule de fase van scepticisme ontgroeid. Bij de opstart konden mensen niet geloven dat fit20 kon werken. Maar de successen op de studiovloer spreken boekdelen, waarmee het fit20-vliegwiel is gaan werken. Meer vestigingen volgden in Nederland en erbuiten, meer beoefenaars, meer succesverhalen. Deze effectieve training, met een solide  wetenschappelijke onderbouwing, heeft zich inmiddels bewezen.’

fit20 Naarden staat onder leiding van studio-eigenaar Jacqueline Jongerius, tevens eigenaar van fit20 Bussum. ‘Mijn enthousiasme voor de fit20 training startte 9 jaar geleden, toen ik zelf als klant deze training ging doen. En nu open ik een nieuwe studio in mijn eigen woonplaats, Naarden. Effectief en efficiënt trainen voor de fitste versie van jezelf, voor iedereen en nu ‘om de hoek. Ik ben súpertrots!”.