fit20 opent 4e vestiging in Rotterdam

Personal trainers en ondernemers Tine Metske en Marieke Bakker openen op 1 oktober de 136e fit20-studio aan de Elektroweg 11 in Rotterdam Hillegersberg. Dit is de vierde Rotterdamse studio.

Personal trainers Tine Metske en Marieke Bakker: ”Toen we voor het eerst van de fit20 methode hoorden dachten we “dit klinkt echt te mooi om waar te zijn, dan kan toch nooit?! Maar toen we zelf voor een training kwamen, keken we elkaar aan en waren meteen enthousiast. Trainen volgens de fit20 methode past heel erg bij deze tijd waarin niemand tijd heeft en toch fit en gezond wil blijven."

Voor iedereen die fit wil worden én blijven is fit20 een effectieve en efficiënte oplossing. De fit20 formule bestaat uit een intensieve personal training van 20 minuten per week. Het concept past bij mensen die weinig tijd of geen zin hebben om iets aan fitness te doen. Ook sporters die hun prestaties willen verbeteren kunnen fit20 integreren in hun trainingsprogramma. Sinds de oprichting in 2009 trainen al meer dan 16.000 mensen in acht landen volgens de fit20 methode.