Fit20 ook dit jaar weer op de Franchisebeurs Onderneem 't!

Franchiseformule fit20 heeft haar deelname aan de Franchisebeurs Onderneem ‘t! van 23 en 24 september a.s. bevestigd. De franchiseformule werd 12 jaar geleden gestart door oprichter en CEO Walter Vendel. Intussen heeft fit20 130 studio's in Nederland en is ook in 9 andere landen actief.

Ook vorige edities van de partij

fit20 was standhouder op de laatst georganiseerde franchisebeurs in 2019 en had ook een stand voor in het jaar 2020 maar deze franchisebeurs werd afgelast vanwege de coronapandemie. Nu fysieke evenementen eindelijk weer mogelijk zijn, we elkaar echt weer mogen ontmoeten en eindelijk nieuwe dingen kunnen ontdekken kan fit20 niet wachten om sportieve ondernemers weer in levenden lijve te ontmoeten. 

"Het is ons goed bevallen om op de franchisebeurs aanwezig te zijn. Op die manier ben je als formule echt zichtbaar voor een groter publiek. We hebben veel nieuwe contacten opgedaan en hebben leuke gesprekken gevoerd met geïnteresseerde bezoekers. We kijken ook echt uit naar de komende beurs." aldus recruiter Majella Le Blanc.

fit20 is een innovatieve en unieke fitness methode. 

Bij fit20 train je maar 20 minuten per week onder begeleiding van een gecertificeerde fit20 trainer. Je transpireert niet of nauwelijks omdat je in een koele ruimte traint. Omkleden is daarom niet nodig. 

De fit20 methode is wetenschappelijk bewezen en gevalideerd door praktijkervaring en resultaat en dit leggen ze graag aan je uit bij hun stand.  

fit20 zit in een groeimarkt en richt zich voornamelijk op de oudere doelgroep; de 40-plussers en de zakelijke markt. 
fit20 beschikt over een eigen fit20 Academy waarin de nieuwe franchiseondernemers worden opgeleid.

Groeiambitie

fit20 heeft aangegeven dat ze verder willen doorgroeien naar zo'n 300 studio's in Nederland en is daarvoor op zoek naar nieuwe franchiseondernemers. Er zijn mogelijkheden voor verschillende plaatsen door geheel Nederland en daarom komt fit20 graag in contact met kandidaat-ondernemers.    

Heb jij de gunfactor? Heb je affiniteit met een actieve gezonde levensstijl en ben je een enthousiast communicatief persoon? Bezoek dan de stand van fit20. Majella en haar collega's ontmoeten je graag! 

Vraag meteen kaarten aan voor de beurs