fit20-franchisenemers openen 3e studio

Personal trainers en ondernemers Emiel en Laura Bechtold openen op 7 mei de 127e fit20 studio, deze bevindt zich aan het Stationskwartier in Valkenswaard. 

De fit20 training is op afspraak en altijd onder persoonlijke begeleiding. De trainingsmethode zorgt voor een sterke prikkel op de spieren waardoor – binnen de herstelperiode tussen 2 trainingen – het hele lichaam fitter wordt. Emiel Bechtold: ”Na mijn eerste fit20 training dacht ik gelijk ‘Dat kan niet!’ Ik had jaren drie keer per week in de sportschool gestaan. Maar nu merk ik dat ik met 20 minuten trainen gewoon krachtiger ben geworden.” Laura Bechtold vertelt: “Zelf had ik niet zoveel met sporten. Ik sportte voor de gezelligheid met vriendinnen. Maar nu merk ik dat alles strakker is en dat ik sterker en fitter ben geworden. De wekelijkse training is ook een perfecte basis voor andere sporten.” 

Derde studio

fit20 Valkenswaard is de 3e studio die het echtpaar opent. “We vinden het geweldig om in Valkenswaard te starten. We zijn hier opgegroeid en het voelt als thuiskomen! In onze twee studio’s in Eindhoven zien we leden van alle leeftijden, sportief en niet sportief, alleen of met een (vaste) duo-partner, die wekelijks trainen en fitter worden. Dat willen we ook voor mensen in Valkenswaard doen.’’

Bekijk ook