fit20 franchisenemer schrijft boek

Bas Pronk liep 15 jaar rond in de voetbalwereld, waar hij ooit als journalist zijn entree maakte en waar Feyenoord zijn basis werd. Pronk zei zijn medialoopbaan vaarwel en koos voor ondernemerschap binnen de franchiseformule fit20

“Met humor en zelfinzicht beschrijft hij in zijn boek Verander de impact van deze keuze op hemzelf en op zijn vrouw en de verandering die hij doormaakt op weg naar buitengewoon geluk en succes. Hij neemt de lezer mee op de bumpy ride van zijn nieuwe levenspad. De dilemma’s waar hij mee te maken krijgt en de lessen die hij tegen wil en dank leert, zijn kenmerkend voor ieder veranderingsproces. Niet uniek voor Bas Pronk, maar uniek menselijk. Veranderen met opgestroopte mouwen”, vertelt Walter Vendel, algemeen directeur fit20 franchise. 

“Bas Pronk is één van de succesvolste franchisenemers en een rolmodel binnen de snelgroeiende Nederlandse franchiseformule fit20, die na nationaal succes inmiddels de wereld verovert. Verander is het tweede boek van Pronk, na zijn andere boek Obsessie”, aldus Walter Vendel. 

Het boek verschijnt komende maand. 

Bekijk ook